Predlozi i primedbe

View previous topic View next topic Go down

Predlozi i primedbe

Post by TheDrekavac on 30.10.14 13:29Za sve vaše predloge,kritike i sugestije...
avatar
TheDrekavac
Administrator

Postovi : 1751
Godina : 29
Lokacija : Beograd

http://dusabalkanska.serbianforum.info

Back to top Go down

Re: Predlozi i primedbe

Post by Guest on 26.01.15 22:17

Generalno gledano, ako sagledamo forum u celosti, vrlo brzo ćemo videti sve one teme koje ovaj forum zapravo i sadrži. Ali ako i samo na blic preletimo pogledom po temama, videćemo takodje sve ono što se tu nalazi i bez da se posebno udubljujemo u sadržaj svake teme.
Tako da se stvar svodi na isto: bilo da se detaljno udubljujemo u sadržaj foruma, ili ga samo letimično pogledali, lako ćemo videti da se tu nalaze sve one teme koje su i zamišljene da se tu i nalaze. Što je u neku ruku i logično. I kao takav forum u sebi sadrži sve ono što se tu može i videti.
E sad ...problem može da se nalazi u onom što trenutno ne vidimo na forumu. I o tome što ne vidimo, ne možemo reći ama baš ništa, jer i ne znamo ni šta je to niti kako to izgleda, jer ga jednostavno na forumu i nema. Tako da se moja primedba zapravo odnosi na to što uopšte ne znam kako izgleda sve ono što nije još ubačeno u forum. I upravo mi to nedostaje kako bih stekao sveobuhvatan pogled na celokupan sadržaj. I zbog te konstatacije se osećam ...nekako ...kako bih rekao ...hendikepiranim.
A ja eto, usudjujem se da kažem da verujem da se i mnogi članovi osećaju isto zbog tog problema, samo što možda nisu imali dovoljno hrabrosti da ovim putem iskažu svoja duboka osećanja, pa sam eto ja preuzeo na sebe svu odgovornost kako bih u ime svih, urednicima foruma skrenuo pažnju na ovaj problem.

U nadi da će moja primedba biti uvažena srdačno pozdravljam administraciju foruma.
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum