Idealan/Idealna

View previous topic View next topic Go down

Idealan/Idealna

Post by TheDrekavac on 31.10.14 17:43
Možete li ti da opišete vašeg idealnog partnera - partnerku?Kakva je to po vašim standardima
idealna osoba za vas,fizički i psihički?
avatar
TheDrekavac
Administrator

Postovi : 1751
Godina : 29
Lokacija : Beograd

http://dusabalkanska.serbianforum.info

Back to top Go down

Re: Idealan/Idealna

Post by Guest on 06.11.14 14:03

E sad...sudeci po tome sto sam ja prilicno zahtevan u pogledu izbora partnerke i njenih psiho-fizickih osobina koje bi bile u stanju da zadovolje moje standarde (a koji su prilicno visoki), ona prvo mora da zadovolji osnovne fizicke kriterijume.
Sto se tice kose ...da pocnem od nje ...ona mora da bude savrsena. U redu, neka odstupanja od idealnog su dozvoljena. Ali to znaci.. da duzina kose mora da bude podesena tako da ne prelazi granicu gde se gubi kriterijum izmedju duge i kratke kose, mada moze biti i delimicno duza ukoliko se ustanovi da je malo kraca, a isto tako moze biti i nesto kraca ako se cini da je nesto duza, dok boje kose moze i da varira. To nije presudno. I sve u zavisnosti od ukusa i zelje.
Oci moraju biti. onako ..kako da kazem...one prave. Ne tolerisem nista izmedju. Boja ociju mora svakako da se slaze sa mojim kriterijumima po tom pitanju. Svako odstupanje od toga, ne dolazi u obzir. Iz ociju mora da se vidi pogled koji daje jasan uvid u to sto gleda.
E sad ...sto se tice grudi ...tu se moram malo vise zadrzati. Znaci moraju biti takve da se ja duze zadrzim na njima. A to podrazumeva da budu takve da se na njima zadrzavam toliko dugo, koliko duze mogu ostati. A to znaci da se zadrzim duze nego sto i sam mogu. I sto se tice grudi ...ups, pardon ...preskocio sam vrat. Vrat mora biti takav da kad krenes od vrha vrata na dole ..da prosto prelazi iz vrata na grudi. A kad sam vec kod grudi one moraju biti takve da se ja zadrzim na njima dovoljno dugo. Sam oblik grudi bi trebalo da je takav da bocna strana grudi lepo prelazi na drugu. I obrnuto.
Kukovi ...naravno....tu tek nema kompromisa. Oni moraju da imaju jednu liniju na boku koja krece od grudi, struka pa na dole. A sto se tice grudi ...one moraju biti takve da kad se malo stisnu sa strane bukvalno spoje na sredini i da prosto dodiruju jedna drugu. Kao da se slepljuju.    
Dalje ...guza, podrazumeva se da mora biti takva da svojim izgledom ..posmatrano sa strane...daje utisak zakrivljene linije koja ide od ledja blago napolje pa se u lucnom zaokretu vraca unutra. Ona mora biti ispupcena nazad kao sto su grudi ispupcene napred. A kad sam vec kod grudi, one svakako moraju biti takve da kad se obuhvate rukama daju osecaj koji te bukvalno primorava da ih stisnes malo....da osetis svu njihovu punocu i oblik koji se menja sa svakim stiskom.
A sto se nogu tice, one moraju da se pruzaju od kukova preko butina, kolena i listova do stopala.
Izmedju guze i butina mora postojati skladan prelaz koji se najvise primecuje dok koraca, gde se jasno primecuje blago njihanje guze dok se oslonac tela prebacije sa jedne na drugu nogu.  
Eto ..to je bilo ukratko sto se tice fizickih osobina.  

Sto se tice psihickih karakteristika, one moraju da odslikavaju njen karakter u punom sjaju. To znaci da njena osobenost mora da bude primarna u odnosu na druge osobine koje isticu njen psiholoski profil u situacijama kada se nalazi u njenom neposrednom okruzenju koji je okruzuje i samim tim neposredno utice na nju i njene stavove menjajuci time njene kriterijume koje gradi prema tom svom okruzenju u kojem se neposredno nalazi.
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Idealan/Idealna

Post by Guest on 15.11.14 6:33

Pa ovo je tema o sexu?
Izvinjavam sa, ja zalutala hee
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Idealan/Idealna

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum